Vi har de første stearinlys printet med vandfarver – naturligvis på svanemærkede lys.

Nu kan du blandt andet få musselmalet stearinlys printet med vandfarver på svanemærkede lys. Stearinlysene har været printet med vandfarver siden sommeren 2016.

Vores musselmalet stearinlys er de første i verden, der er printet med vandfarver på svanemærkede lys. Dermed sætter vi miljøet helt i højsædet. Ikke kun for naturens skyld, men også for miljøet i ethvert hjem.

Du får nemlig svanemærkede lys, hvor sodindekset er så lavt, at det næsten ikke kan måles. Det er vi meget stolte af.

Vores stearinlys er naturligvis blevet sodtestet i laboratorium og her taler resultatet sit eget tydelige sprog:

Sodtallet ligger 20 gange under svanemærke grænsen for levende lys.

De fleste, der elsker levende lys kender desværre kun alt for godt til sodskader på loft og væg. Er det noget du har oplevet, så vil du få en glædelig overraskelse med vores svanemærkede stearinlys.

Den store nyhed er dog ikke hvor gode stearinlys, vi har, men derimod at vi printer med vandfarver på lysene. Dermed har vi gjort slutproduktet endnu bedre. Selvom det næsten lyder umuligt.

Læs mere om vores stearinlys her og få et tilbud her >

Støt dansk design og drop kopierne

Foruden at have et miljøvenligt produkt, der overholder alle retningslinjer (og mere til), så er alle vores stelmotiver helt lovlige.

Rettighederne har ligget i privat familieeje igennem flere årtier, så vi har stor respekt for både muligheder og begrænsninger ved disse rettigheder.

Som kunde kan du være sikker på, at du køber et ægte produkt og ikke en kopivare.
Du kan læse mere om denne udfordring her >

Kunstindustrien ApS markedsfører vores klassiske og originale mønstre under navnet kunstindustrien, som er markedsføringsbrandet.

Se de seks stelmotiver:

Share This