Tranquebar Bloklys

Handmade in Denmark

Tranquebar Bloklys

Hånddyppede svanemærket stearinlys

Verdensnyhed: De første stearinlys printet med vandfarver  –  Læs mere her >

Byd dine gæster velkommen med Tranquebar lys og servietter!

Svanemærkede lys og servietter med Tranquebar motiv får dine borde til at gløde varmt og indbydende, når du byder dine gæster velkommen. Det er denne hyggelige stemning, der lokker gæsterne til, og får dem til at blive. Alle stearinlysene er hånddyppede med klar højglans stearin, som beskytter stearinlyset og giver en meget skinnende blank overflade. De musselmalede servietter kan foldes som dobbelt-storsejl og er den perfekte serviet til enhver lejlighed, middagsbordet og til konferencer, banketter, jubilæer og smukt pyntede bryllupper.

Produkterne er svanemærket & FSC-certificerede

Svanemaerke-ecolabel-logoSvanemærkede kronelys er fremstillet af 100% kvalitetsstearin, som har enestående brændeevne, der overholder de skrappeste krav til fornybare råvarer, et svanemærket kronelys er sod og brandtestet af førende europæiske laboratorier, og de er med til at sikre et sundt indeklima og et godt miljø. Hvis alle levende lys på det europæiske marked var svanemærket, ville det give en samlet besparelse i CO2 på op til 841.000 tons pr år.

fsc-logo-paper-from-responsible-sourcesFSC-certificerede skove drives på en måde, som respekterer nuværende og fremtidige generationers sociale, økonomiske og naturmæssige interesser.

Tranquebar Kronelys
Tranquebar Bloklys
Tranquebar Servietter, 20 stk.
Tranquebar Gaveæske, 40 stk.
Tranquebar Gaveæske 2-styk Kronelys
Tranquebar Gaveæske med lys & servietter

Varedeklaration:
Dansk producerede stearinlys – hvert lys er hånddyppet til beskyttelse af dekoration, lavet af stearin blandet med bivoks. 100 % stearin og svanemærket. Printet med vandfarver.

Alle servietter er FSC & Svanemærker, 3-lags kvalitet, 33x33cm, Bleget uden klorin.

Kronelys
Længde: 240mm
Diameter: 23mm
Brændetid: 9 1/2 time

Bloklys
Længde: 200mm
Diameter: 50mm
Brændetid: 44 timer

 

Declaration:
Handmade in Denmark – every candle is protected by a special stearin, blended with hard beewax. Individually printed and wax coated by hand. Nordic Swan Ecolabel 100% stearin. Printed with water based colors.

All napkins is FSC & Nordis Eco-labeled, 3-ply, 33x33cm. Bleached without Chlorine. Paper from responsible sources.

Taper candles
Length: 240mm
Diameter: 23mm
Burning time: app. 9 1/2 hours.

Pillars Candles
Length: 200mm
Diameter: 50mm
Burning time: app. 44 hours.

Skriv til os og få et tilbud

    Share This