Skilte

Selvklæbende bogstaver

Skilt med dine budskaber

Skilte er en uundværlig del af virksomheders, organisationers og institutioners image, både som en del af den samlede visuelle profil og som information og vejvisere til kunder og gæster. Vi producerer skilte og plakater i flere farver og i mange størrelser til både indendørs og udendørs brug. For eksempel skilte med logo og facadeskilte, reklameskilte, skilte til døre og vægge, samt også stående og væghængte pyloner som signs. Vi klæber dit budskab fast til andres bevidsthed med kreativ skiltning.

Masser af muligheder
Hos Dana Color Match skærer vi logoer, bogstaver, etiketter, labels, streamere og bannere i mange farver folie og i både mat og blank kvalitet og med eller uden print. Folien er nem at montere på de fleste overflader, og resultatet holder i mange år. Folien er desuden lysægte og kan bruges både indendørs og udendørs.

Skriv dit budskab med vores selvklæbende bogstaver

Løse bogstaver skåret i folie gør det nemt for dig at skrive reklamebudskaber, virksomhedens navn eller anden information, hvor du vil.

Dana Color Match leverer løse, selvklæbende bogstaver af vinylfolie i 150 forskellige farver, folie tekster og et væld af skrifttyper, så du kan vælge din helt egen kombination. Folie bogstaverne kan bruges på biler, busser og både eller i udstillingsvinduer og på skilte til for eksempel facader eller sportshaller. Du betaler kun pr. bogstav, så folieskæring kan hurtigt vise sig at være en både god og billig løsning.

Vi laver alt i udhængsskilte, spoilerskilte, standerskilte, mødeskilte, facadebogstaver og vindues dekorationer.

Vi skærer dit budskab ud – i folie

Med logoer, skilte og bogstaver i selvklæbende folie er det let selv at sætte navn eller logo på vinduer, skilte, biler og hvor man ellers ønsker at skabe opmærksomhed om virksomhedens navn og kendetegn.

Bil reklame

Med folieskæring er det let at sætte logo, navn eller slogan på bilen og sørge for, at budskaberne kommer vidt omkring. Folie er desuden både en holdbar og billig måde at reklamere på, både når det gælder kortvarig kampagnedekoration og dekorationen af firmabilen, der skal holde i flere år.

Dana Color Match fremstiller flere former for dekoration til personbiler, lastbiler og busser. Enten som logo, bogstaver eller anden dekoration skåret i selvklæbende folie, der er nemt at montere på bilen. Eller i form af autostreamers med print og logotryk på presenninger som autoreklame.

Skriv til os og få et tilbud

    Share This